VW & Retro Museum

Hos VW & Retro Museum ser os vi selv som mindernes vogtere. Minderne vækkes til live af en imponerende privat samling af over 20 gamle folkevogne, specielle trailere, knallerter, cykler og retro-ting, som passer i årgang med bilerne fra starten af 50'erne og frem til sidst i 00'erne. En af samlingens øjesten er den unikke VW Westfalia 231 campingbus fra 1963, som har vundet utallige priser ved VW-træf og udstillinger rundt i Europa. For museet er originalitet en selvfølge, hvorfor alle udstillede biler står i flot og original stand.

På museet kan I opleve flere forskellige retro-udstillinger med bl.a. husholdningsting, mormors stue, morfar's kontor og ældre legetøj. Besøg f.eks. museets gamle købmandsbutik, som er fyldt med datidens varer samt købmandens gamle kaffemølle og dåser. I tillæg til bilerne kan I også opleve museets to-hjulede udstilling med veteran-knallerter og cykler.

Museumscafé: Slut tidsrejsen tilbage til før 80'erne af med at nyde en medbragt madkurv i museets hyggelige café-område, hvor der selvfølgelig også er fyldt med nostalgi og retro-ting. Det er også muligt at købe sodavand, kaffe og kage i cafeen.

Åbningstider:

1/3-31/10 onsdag, torsdag og søndag kl. 10-16

1/11-28/2 søndage i ulige uger kl. 10-16

Tilbage